Jeroen's Roedel

hondenuitlaatservice

Gastenboek/recensies

13 berichten op 3 pagina's
Lisa Onbekend
12-11-19 12:30:06
Wij zijn ontzettend blij met Jeroen. Onze hond komt altijd voldaan weer thuis.
Leonieke Giesen
21-09-18 14:08:49
Al 8 jaar gaat Rosa met Jeroen mee, Yazzy sinds een half jaar. Beide gaan zeer vrolijk en blij mee in de bus voor een heerlijke tijd buiten. Super om te zien hoe ze meelopen naar de bus als we wel eens thuis zijn als ze opgehaald worden!!
Als we zelf weer thuis komen zijn Rosa en Yazzy lekker moe, liggen ze heerlijk bij te komen van het zwemmen, het rennen en spelen. Goed hun energie gebruikt dus. Echt een aanrader deze hondenuitlaatservice. Al 8 jaar heel blij & tevreden over Jeroen !!
Marion Van Roozendaal
18-09-18 20:09:50
Jimmie gaat ak10 jaar mee met Jeroen. Wij Jeroen heeeel lief voor Jimmie en vinden het geweldig dat hij nooooit afzegt! Jimmie komt altijd vrolijk thuis! Leuk om te zien wie de andere honden zijn. Goede foto,'s Jeroen!!
Hannah Moore
13-09-18 19:45:29
Onze hond Milo gaat al meer dan anderhalf jaar 4 middagen per week mee met Jeroen. Jeroen is er altijd en is dus echt heel erg betrouwbaar. Bovendien weet hij heel goed hoe hij met honden om moet gaan. Milo is namelijk niet de makkelijkste als er "vreemde" mensen binnenlopen maar Jeroen weet altijd precies wat hij moet doen om Milo vrolijk mee te krijgen. Bovendien post hij soms leuke fotos of videos op instagram waardoor ik kan zien dat Milo en de andere honden het heeeeeel erg naar hun zin hebben in de roedel. Ik raad Jeroen's roedel van harte aan!
Thelma Visser-Andree
09-09-18 10:56:11
Wat zijn wij blij met Jeroen die onze lieve Buddha drie keer in de week meeneemt! Zeer betrouwbare hondenuitlaatservice. Jeroen staat er altijd! En is ook erg flexibel wanneer Buddha een keer extra mee moet. Erg fijn, we kunnen je zeker niet missen!
Tonen: 5  10   20