Jeroen's Roedel

hondenuitlaatservice

Recensies

17 berichten op 2 pagina's
AnneMieke van der Bas
04-07-16 19:08:44
Mijn eigenwijze Malamute Yepa gaat al bijna 4 jaar met Jeroen mee. En met veel plezier! Als ze de bus hoort dan kan zelfs ik haar niet thuis houden! (grappig om te zien als je toevallig een keer thuis bent als Jeroen je hond komt halen). Als ik thuis kom is Yep lekker moe, ligt ze heerlijk te slapen en bij te komen van het rennen en spelen. Mijn complimenten Jeroen, hoe goed Yep ook naar jou luistert. Echt een aanrader deze hondenuitlaatservice, erg betrouwbaar en professioneel.

Groet, Annemieke en poot van Yep
Eldert en Nicole de Graaf
15-04-16 14:36:22
Onze Max gaat nu zo'n drie jaar iedere dag mee met Jeroen, daar is nu sinds 1,5 jaar ook onze specht Gucci bijgekomen. We zijn zo ontzettend tevreden. We kunnen blind op Jeroen vertrouwen, is er altijd (zelfs als hij zo grieperig is dat je hem eigenlijk persoonlijk onder de wol wil stoppen).
We hopen nog heel lang gebruik van jouw uitstekende zorg te mogen maken, maar dat zit vast wel goed.
Dank Jeroen voor je altijd goede zorg, en een poot en lik van Max en Gucci.
Groet,
Eldert en Nicole
Opmerking:
Heel erg bedankt voor jullie lieve berichtje! Ik vind het geweldig om Max en Gucci mee te nemen iedere middag!
rita rita selle
14-04-16 10:42:50
Vanaf het moment dat ik met Smit in het park kwam, ging hij ervan door als hij het spoor kreeg van jou en je roedel. Ik had geen andere keus dan achter je aan/met je mee te lopen (overigens heel gezellig). Ik zag toen dagelijks hoe de honden naar je luisteren en op je gesteld zijn. Nu gaat Smit mee met de uitlaat en zit 's morgens echt te wachten tot je hem komt halen. Alleen maar complimenten voor hoe het allemaal vanzelf lijkt te gaan, ik zou het je niet nadoen.
Opmerking:
Dankjwel Rita, Smit is ook een super leuke hond en ik neem hem graag mee elke ochtend.
Mikka Vd wardt
13-04-16 22:23:00
Ik ben ook erg trots op m'n broer, vind het altijd heel leuk om met je mee te lopen (alleen als de zon schijnt). Gaan we leuk naar Hemmeland zwemmen met de honden.. Leukste baan die je maar kan hebben! 🐾
Opmerking:
Dankje --Maaike-- Het is al heel lang geleden dat je mee bent geweest...
Gitta Paardenkooper
13-04-16 22:15:55
Sinds 6,5 jaar gaat onze blonde labrador Efe week in week uit met Jeroens-roedel mee. Jeroen is een zorgzame, eerlijke en super betrouwbare man. 1à 2 x per jaar mag ik ook mee op pad met de roedel. Dat doe ik zodat ik kan zien hoe Efe zich gedraagt en ook om te zien hoe Jeroen zijn vak uit oefend. Ik heb veel respect voor hoe hij dat doet. Hij heeft overwicht, is tegelijk enthousiast en treedt, als het moet doortastend op. Kortom, als je je hond aan iemand kunt toevertrouwen, dan is het wel aan Jeroens-roedel. Ik hoop dat je dit nog héél lang blijft doen! Groetjes van Gitta Paardenkooper uit Ransdorp
Opmerking:
Hartstikke leuk om te lezen, ben een beetje ontroerd van je woorden... Je mag ook wel vaker mee lopen hoor!
Helga van der Wardt
13-04-16 21:37:57
Ik ben heel blij dat ik heel vaak s'morgens met je mee kan lopen. Mijn eigen honden leren enorm veel van jou roedel. Ik vind dat je het enorm goed doet. Ben erg trots op jou maar daar ben ik ook je moeder voor hahahahah.
Opmerking:
Ik vind het ook erg leuk om met m'n moeder in het park te lopen :)
Lisette & Sjaakie Scholte
13-04-16 18:06:33
Prachtige nieuwe site Jeroen!

Wij zijn heel erg blij met jou, sjaak gaat elke keer met veel plezier met je mee!

Wij hopen nog lang van jou service gebruik te kunnen maken.

Groetjes en een pootje van sjaak.
Opmerking:
Bedankt voor je leuke berichtje! Ik neem Sjaak ook graag mee! Geef 'm maar een pootje terug van mij. ;)
Tonen: 5  10   20


E-mailen
Bellen
Map
Instagram